Interieurverzorger vakantiehu

Solliciteer nu

Interieurverzorger vakantiehuizen in Zeeland

Jaarlijks verwelkomen wij vele gasten in alle Zeeuwse vakantiehuisjes die wij verhuren. Voor de schoonmaak van deze accommodaties zijn wij op zoek naar enthousiaste interieurverzorgers (Huismoeders, ZZP'ers of Professionele schoonmaakbedrijven) die graag willen bijdragen om onze gasten een gevoel van thuiskomen geven. En dit begint bij het aanbieden van een 100% schone accommodatie

Uren zijn bespreekbaar · Regio Walcheren 

Benieuwd naar de vacature?
Leuk, lees snel verder!

Een blije gast begint bij jou

Voor ons ben jij een van de belangrijkste personen in het zorgen voor blije en tevreden gasten. Een zorgeloze vakantie begint met een schone vakantiewoning en die verantwoordelijkheid wil jij dragen. 

Hoe ziet jouw dag eruit? 

Rond 10.00 uur kom je aan op kantoor in Domburg, drink je een kop heerlijke koffie van verse bonen, vul je je tassen met vers bed- & badlinnen en neem je nieuwe welkomstcadeautjes mee voor jouw gasten. Dan begin je met je met het schoonmaken van je eerste accommodatie, zorg je dat alle ruimtes schoon zijn, maak je de bedden op, presenteer je een klein cadeautje op tafel en in sommige gevallen meld je schades van vorige gasten in onze speciale mobiele app zodat onze (klus)partners deze op tijd kunnen herstellen. Met een trots gevoel ga je naar de volgende accommodatie. Zo draag je bij aan een zorgeloze en geweldige vakantie voor onze gasten! Voor jou eindigt de dag meestal tussen 13.00 en 15.00 uur. 

Hier ben jij goed in: 

  • Je voelt je verantwoordelijk voor een schoon en opgeruimd vakantiehuis

  • Je hebt oog voor detail en ziet de vlekjes die een ander niet ziet

  • Je kunt goed samenwerken, maar vindt het niet erg om alleen te werken

  • Je bent flexibel (inzetbaar), zowel in de weekenden als doordeweeks

“Schoonmaken is mooi werk. We maken altijd wel iets mee, zijn actief bezig en zien veel prachtige accommodaties.”

- Sarah

Daarom wil je werken in de schoonmaak:

1. Gezellig werkJe ontmoet verschillende mensen en werkt samen met collega’s die zomaar vrienden kunnen worden.

2. Goed salaris. Jouw uurtarief ligt tussen de 25 en 35 euro. En nog een leuk pluspunt: draag jij een schoonmaker aan die 12 maanden blijft, dan ontvang je een bonus van 250 euro

3. Werk en privé. De werktijden gaan van 10.00u tot 15.00u zodat je lekker op tijd klaar bent om b.v. je kindje van school te halen en lekker vrij te ze zijn in de middag of avond. Bovendien werken we met een flexibel systeem waarbij je jouw woning aan een buddy kan toewijzen wanneer je zelf niet kan. Kortom, genoeg tijd voor andere (leuke) dingen dus! 

4. Groeien en verantwoordelijkheid. Je krijgt altijd dezelfde woningen toegewezen. Zo heb jij er alle verantwoordelijkheid over. Bevalt het schoonmaken zo goed dat jij wil groeien naar meer eigen woningen? Ook dat kan! We bieden genoeg kansen. 


5. Zelfstandig zijn is fijn. Ga je graag zelfstandig aan de slag en werk je het best wanneer iemand niet steeds over je schouder meekijkt? Dan is deze functie iets voor jou! Als interieurverzorger ben je in staat om je werk goed uit te voeren zonder hulp van anderen.

6. Werken bij jou in de buurt. Ver rijden? Helemaal niet nodig. Als jij in Walcheren woont, kan je dicht bij huis werken. Afhankelijk van de locatie waar je gaat schoonmaken, start je je werkdag op ons kantoor in Domburg - maak je een gezellig praatje met de collega’s op kantoor ;) - en ga je vanuit daar naar onze vakantiehuizen.

7. Wij verzorgen de schoonmaakmiddelen. Wij verzorgen alle schoonmaakmiddelen zodat jij je enkel nog moet focussen op de schoonmaak. 

8. Communicatie is key. We werken met twee apps. Breezeway als agenda met daarin altijd een up-to-date overzicht van jouw vakantiehuizen en taken. Slack voor alle communicatie zodat we je niet hoeven storen op je persoonlijke Whatsapp. Hiermee kan je een collega of het hele Hello Zeeland team gemakkelijk een berichtje sturen voor vragen of hulp.

Ben jij het poetswonder dat wij zoeken? Solliciteer!

Wil jij ons leuke team komen versterken als interieurverzorger? 
Dit is mogelijk als zzp'er, maar ook als schoonmaakbedrijf. Stuur een mailtje naar ons via de button hieronder! Bij het stukje 'Ervaring' kun je dan alvast iets over jezelf vertellen. 

Vragen?

Wil je - voordat je solliciteert - nog graag een vraag stellen over zaken die jij belangrijk vindt zoals salaris, vakantiedagen, et cetera? Klik dan rechtsonder deze pagina op de foto van Roel en stuur hem een appje. Je krijgt zo snel mogelijk een antwoord!